Qui som

Empresa

Qui som?

Engisic és una consultoria i enginyeria especialitzada en projectes  del cicle de l’aigua. El nostre equip de treball està format per un equip multidisciplinar d’enginyers especialitzats, fet que ens permet oferir un servei global i de qualitat en tots els nostres projectes.

Treballem per buscar solucions òptimes en l’àmbit municipal, industrial i l’agricultura, tant en aigua potable, depuració, reutilització com en la gestió de l’aigua, així com en el camp de la hidrologia i la hidràulica dels cursos fluvials.

infraestructures-fluvials-engisic-barcelona
Sobre nosaltres

Equip de professionals per un servei de qualitat

L’aigua com element vertebrador

Element que uneix el nostre equip de treball, columna vertebral dels nostres projectes i font d’inspiració de la nostra empresa.

Experiència

L’experiència del nostre equip i les sinergies amb homòlegs col·laboradors, centres de recerca i universitats, ens permeten donar respostes a la majoria d’iniciatives que se’ns presenten.

Objectivitat i independència

Sempre amb la màxima objectivitat per oferir les solucions més adaptades a cada cas.

Compromís

Treballem colze a colze amb el nostres clients amb la voluntat de crear una relació de confiança mútua per a complir amb la màxima professionalitat el compromís encarregat.

Professionals

El nostre equip

francesc-sole-especialista-disseny-execucio-infraestructures-aigua-engisic-barcelona

Francesc Solé

Enginyer Tècnic Industrial (UPC)

Especialista en el disseny i execució de infraestructures hidràuliques per a la captació d'aigua, transport i distribució, plantes de tractament d'aigua i sistemes de gestió i control. Especialista també en energies renovables i eficiència energètica

albert-herrero-doctor-hidraulica-fluvial-engisic-barcelona

Albert Herrero

Enginyer de Camins, Canals i Ports (UPC)

Llicenciat en Física (UB) i Doctor en Hidràulica Fluvial (UPC). Especialista en modelització hidrològica, hidràulica i transport de sediments. Àmplia experiència en estudis de impacte de canvi climàtic i usos del sòl sobre recursos hídrics i sedimentació d'embassaments

pau-ortinez-especialista-gestio-xarxa-municipal-aigues-engisic-barcelona

Pau Ortínez

Enginyer Tècnic d’Obres Públiques (UPC)

Màster en Enginyeria de l'Organització (UPC). Especialista en la gestió i governança del servei d’abastament d’aigua en l'àmbit local

Miriam Coll - Engisic

Míriam Colls

Graduada en Ciències Ambientals

Graduada en Ciències Ambientals, màster en Ecologia, Gestió i Restauració del Medi Natural i Doctorada en Ciència i Tecnologia de l'Aigua. Ecòloga d’aigües continentals amb experiència en el món de l’ecología fluvial.

pau-sole-especialista-disseny-solucions-sostenibles

Pau Solé

Enginyer en Disseny Industrial (UPC)

Màster en Ciència i Tecnologia de la Sostenibilitat (UPC). Especialista en el disseny de solucions des d'una perspectiva sostenible en diferents camps de l'enginyeria.

I un equip de

Enginyers col·laboradors

Enginyers amb experiència solvent en química de l’aigua, sanejament, enginyeria ambiental i hidrogeologia. Assistència tècnica en tecnologies convencionals i avançades, R+D+i, formació, GIS, sistemes de la informació i qualsevol altre àmbit necessari per implementar les millors solucions adaptades a cada cas.