Qui som

Empresa

Qui som?

Engisic és una consultoria i enginyeria especialitzada en projectes  del cicle de l’aigua. El nostre equip de treball està format per un equip multidisciplinar d’enginyers especialitzats, fet que ens permet oferir un servei global i de qualitat en tots els nostres projectes.

Treballem per buscar solucions òptimes en l’àmbit municipal, industrial i l’agricultura, tant en aigua potable, depuració, reutilització com en la gestió de l’aigua, així com en el camp de la hidrologia i la hidràulica dels cursos fluvials.

infraestructures-fluvials-engisic-barcelona
Sobre nosaltres

Equip de professionals per un servei de qualitat

L’aigua com element vertebrador

Element que uneix el nostre equip de treball, columna vertebral dels nostres projectes i font d’inspiració de la nostra empresa.

Experiència

L’experiència del nostre equip i les sinergies amb homòlegs col·laboradors, centres de recerca i universitats, ens permeten donar respostes a la majoria d’iniciatives que se’ns presenten.

Objectivitat i independència

Sempre amb la màxima objectivitat per oferir les solucions més adaptades a cada cas.

Compromís

Treballem colze a colze amb el nostres clients amb la voluntat de crear una relació de confiança mútua per a complir amb la màxima professionalitat el compromís encarregat.

Professionals

El nostre equip

francesc-sole-enginyer-tecnic-industrial-engisic-igualada-barcelona

Francesc Solé

Enginyer Tècnic Industrial (UPC)

Especialista en el disseny i execució d’infraestructures hidràuliques per a la captació d’aigua, transport i distribució, plantes de tractament d’aigua i sistemes de gestió i control. Especialista també en energies renovables i eficiència energètica.

albert-herrero-enginyer-camins-canals-ports-engisic-igualada-barcelona

Albert Herrero

Enginyer de Camins, Canals i Ports (UPC)

Llicenciat en Física (UB) i Doctor en Hidràulica Fluvial (UPC). Especialista en modelització hidrològica, hidràulica i transport de sediments. Àmplia experiència en estudis d’impacte del canvi climàtic i usos del sòl sobre recursos hídrics i sedimentació d’embassaments.

pau-sole-enginyer-disseny-industrial-engisic-igualada-barcelona

Pau Solé

Enginyer en Disseny Industrial (UPC)

Màster en Ciència i Tecnologia de la Sostenibilitat (UPC). Especialista en el disseny de solucions des d’una perspectiva sostenible en diferents camps de l’enginyeria.

olalla-gimeno-enginyera-camins-ports-canals-engisic-igualada-barcelona

Olalla Gimeno

Enginyera de Camins, Canals i Ports (UPC)

Especialista en hidrologia i hidràulica fluvial, amb experiència en la modelització i gestió dels riscos per inundacions.

anna-costarrosa-biologa-engisic-igualada-barcelona

Anna Costarrosa

Biologia (UdG)

Biologa especialitzada en organismes i sistemes (UdG). Màster en canvi ambiental (UdG) i en la conservació de la vida silvestre (Napier University). Especialista en l’estudi d’ecosistemes fluvials.   

imma-ubals-diploma-relacions-laborals-engisic-igualada-barcelona

Imma Ubals

Diplomada en Relacions Laborals (UdL)

Àmplia experiència en l’àrea d’administració, RRHH i gestió empresarial. Responsable del sistema integrat de gestió (ISO).

toni-fernandez-enginyer-tecnic-industrial-engisic-igualada-barcelona

Toni Fernández

Enginyer Tècnic Industrial (UPC)

Especialista en càlcul i disseny d’instal·lacions dins l’àmbit industrial, residencial i civil, així com en la coordinació i direcció d’obra de projectes d’infraestructures.

Mireia Ortega

Mireia Ortega

Enginyera Tècnica Industrial (UPC)

Tècnica en la redacció de projectes i estudis dins l’àrea d’abastament i sanejament, i responsable CSS i PRL en l’execució i direcció d’obres.

Anna-Monells

Anna Monells

Enginyera Química (UdL)

Grau en Energia i Tecnologia. Tècnica en la redacció de projectes i estudis dins l’àrea d’abastament i sanejament.

 

Santiago-Gómez

Santiago Gómez

Enginyer Civil (UNC)

Màster en Recursos Hídrics. Consultor expert en estudis i dissenys d’hidrologia i hidràulica. També en projectes d’infraestructures civils, abastaments i estudis ambientals.

Engisic Team-Vladimir

Vladimir Lamothe

Arquitecte (UPC)

Especialista en la modelització i disseny de projectes en entorn BIM i CAD, en l’àmbit de l’edificació i l’enginyeria civil.

Engisic Team-Guillermo

Guillermo Briongos

Enginyer d'Obres Públiques (UPC)

Especialista en la redacció i direcció de projectes d’obra i rehabilitació en el camp de l’enginyeria civil i les infraestructures de transport. 

I un equip de

Enginyers col·laboradors

Enginyers amb experiència solvent en química de l’aigua, sanejament, enginyeria ambiental i hidrogeologia. Assistència tècnica en tecnologies convencionals i avançades, R+D+i, formació, GIS, sistemes de la informació i qualsevol altre àmbit necessari per implementar les millors solucions adaptades a cada cas.

Engisic trabaja con nosotros

Treballa amb nosaltres

Continuem creixent i per a ampliar el nostre equip et busquem

Política de qualitat

La Política Integrada d’ENGISIC SOLUCIONS I CONSULTING SL estableix els criteris de l’empresa per assolir uns estàndards de qualitat en els serveis que oferim als nostres clients i per garantir que complim les condicions de seguretat i salut i de respecte al medi ambient en les activitats de l’empresa. La Política del Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat, Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient de l’empresa es pot descarregar en aquest enllaç.
 
Mitjançant el Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat, la Prevenció de Riscos Laborals i el Medi Ambient, ENGISIC SOLUCIONS I CONSULTING SL es compromet a orientar tots les activitats per garantir la satisfacció plena de les necessitats dels seus clients, de la seguretat i salut dels seus treballadors i del respecte pel medi ambient. Per avaluar els compromisos, ENGISIC ha establert un Sistema Integrat de Gestió en base als requisits de les següents normatives:
– Certificat del Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat segons la norma: UNE-EN-ISO 9001:2015 (Certificat)
– Certificat del Sistema de Gestió Ambiental segons la norma: UNE-EN-ISO 14001:2015 (Certificat)
– Certificat del Sistema de Prevenció de Riscos Laborals segons la norma: UNE-EN-ISO 45001:2018 (Certificat)